BIO THALASSO 40 Aqua Bio intenzív kezelés

>> 2010. április 16., péntek

Előnyök:
A legújabb öregedésgátló vegyület. Csökkenti a bőr finom vonalait és ráncait, ugyanakkor eltávolítja a fáradtság jeleit.

Egyéb hatások:
Naponta használja el egy üvegcse tartalmát, reggel, vagy este, egy legkevesebb 5-10 napos időtartamon. Dörzsölje könnyedén az előzetesen megtisztított bőrt. A kinyitott üvegcséket 2 napon belül el kell használni.

Használat:
Az intenzív kezelés vagy kiváló elixír, mely életerőssé teszi, felfrissíti a száraz, érzékeny bőrt. A legújabb anti-aging vegyület, mely tengeri ásványokon, algákon és pleurotus gombakivonatokon alapul, életerőssé teszi és kisimítja a fáradt, stresszes bőrt. A koffein javítja a vér áramlását, ezáltal csillogást és frissességet ad a bőrnek, a forradalmi almamag alapú kivonat pedig jelentősen megerősíti a kollagén struktúrát, elkerülve a ráncok kialakulását. Ez a kezelés 40 évnél idősebb hölgyeknek ajánlott.

Nettó tömeg: 10 ml ( 5 x 2 ml)

Származási hely: Németország

Tanusítvány: BDIH

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)


0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP