BioHAUS ablaktisztító oldat

>> 2010. április 5., hétfő

Előnyök:
Az aragázrezsónak intenzív tisztítási biotermék. Aragázrezsó tisztító BIO oldat BioHAUS tisztítja, védi a kerámia vagy üveg lemezeket és a nem vasas fémeket, mint a bronzot és rezet.

Egyéb hatások:
Az összetételben szereplő a Swabian Fehér tájról eredő darált természetes mészpor, erős tisztítási hatása van.

Használat:
Használat előtt felrázandó, majd hígítatlanul szétosztja és kicsi mennyiségben. Egy törlőkendő segítségével figyelmesen kell törölni és fényesíteni kell.

Várt eredmények:
Az oldat levendula és citromfű illatot enged. Nem támadja a felületeket és a bőrt.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A nehéz foltok esetén, hagyja a terméket hogy hasson, a törlőkendővel való törlés előtt. Ajánlatos, hogy a tisztítást a nap fényénél végezze, hogy ne hagyjon hátra nem kívánt nyomot vagy foltot.

Összetevők:
Cukros szurfaktánsok, alkohol-zsír-szulfát, Fehér Swabian-ból való mész por, bentonit, xantán, alkohol, természetes illóolajok (levendula olaj és citromfű olaj).

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

Tanusítvány: Ecocert

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP