BioHAUS folteltávolító BIO oldat

>> 2010. április 4., vasárnap



Előnyök:
A narancs olajból sűrített tisztítási oldat egy minden-ható az összes tisztítási szükségekhez. A hígítási foktól függően, a háztartási / konyhai tisztításhoz használják, az összes dolgokhoz, a foltok eltávolításához, vagy mint oldóként. Egy pillanat alatt feloldja a zsírt és tisztít.

Egyéb hatások:
A folt távolító BIO oldat BioHAUS biológiailag zsírtalanít, eltávolítja a foltokat a ruhákról, szőnyegekről, kárpitozott bútorokról, kiküszöböli a szagot, a háztartásban bármilyen régi legyen a folt, megtisztítja azt. Eltávolíthatja a rágógumit, a tintát, az olajat, a körömlakkot, a tollat, a ragasztót, a gumi-jeleket a padlón, az állat vagy növény eredetű keményített zsírt. A tisztítási különleges hatása a narancs terpin (narancshéjából kivont illóolaj alkotó eleme) és felületaktív anyagok közötti kombináció miatt van. Az alkohol és a gyógynövény kivonatok (komló levelek és kamilla levelek és menta levelek és dióhéj), növelik a folt távolító BIO oldat BioHAUS-nak tárolási idejét, amely biológiailag természetesen igen jól bomlik.

Használat:
A folt távolító BIO oldatot BioHAUS egyenesen a foltra kell alkalmazni, hagyni kell, hogy hasson (a folt régisége és nagysága függvényében) 2-20 perc között, majd azután megnedvesítjük vízzel vagy megvizezzük és óvatosan dörzsöljük.

Várt eredmények:
Az oldat leküzdi a legnehezebb foltokat is, anélkül, hogy megtámadná az alkalmazott felületet, textíliát. Kellemes narancs illatot enged és finom a bőrrel.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Az anyaggal való összeegyeztethetős, egy kis rejtettebb területen kell vizsgálni. Amennyiben a folt nem tűnik el az első takarítás próbálkozás után, ajánlatos a művelet megismétlődését. A textíliákat majd mossa a mosógépben, és a többi felületeit sok vízzel leöblíteni kell.

Összetevők:
5-15% nem ionos felületaktív anyagok, 30% narancs terpinák

Származási hely: Németország

Nettó tömeg: 500 ml és 125 ml

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

A 125 ml-es kiszerelés:

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP