Kräuter felfrissítő láb gél BIO növényekkel

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
Felfrissülő láb zselé BIO Kräuter növényekkel hűsíti és megnyugtatja azonnal a fáradt és duzzadt lábakat, ezáltal hűsítő és frissesség érzést nyújtva.

Egyéb hatások:
A különleges kivonatok, mint a hegyi arnika, a kamilla virág és a körömvirág hasznos hatást biztosít a megfáradt lábaknak, a fájdalmas és a gyulladt lábaknak. Segít a lábak fájdalmas érzések csillapításában és oldásában, a lábak súly érzésének, fáradtság, zsibbadás, a túlterheltség miatt okozott duzzadások eltávolításában. A zselé összetételében levő orbáncfű kivonat, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő és görcsoldó hatású, míg a mályva lágyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Használat:
Könnyű masszázs által kell alkalmazni. Ajánlott a napi használat, fürdés után. Szembe ne kerüljön. Tartsa elzárva gyermekektől. 5-35 °C közötti hőmérsékleten kell tartani.

Várt eredmények:
Már a masszírozás ideje alatt, a lábak feszültség mentesek és hűsítő érzés áll be. A száraz bőrű területek simává válnak már az első alkalmazástól.

Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arnica Montana Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula Officinalis Extract*, Eucalyptus Globulus Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Althea Officinalis Root Extract, Ononis Spinosa Root Extract, Menthol, Parfum, Glucose, Sodium Carbomer, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 45350 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a mindennapi alkalmazáshoz bármilyen típusú bőr számára.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP