Kräuter hajbalzsam BIO növényekből

>> 2010. április 11., vasárnap

Előnyök:
BIO növények gazdag kivonata táplálja, regenerálja és élteti a haját, miközben továbbra is sima, rugalmas és jól fésülhető marad.

Egyéb hatások:
Mivel a tartalma a kamilla virág-és citromfű kivonatokra alapszik, amelyek ellenőrzött biológiai környezetből származnak, a balzsam alaposan táplálja a hajat a gyökerétől kezdve egészen hossza mentén, kezeli a repedt csúcsokat, növeli a haj erejét töréssel szembe és a környezet káros hatásaira. A kamilla kivonat természetes ragyogást nyújt a hajszál teljes hosszán.

Használat:
Mosás után a nedves hajra kell alkalmazni és könnyen masszírozni kell és egy nagyon ritka fogú fésűvel kell fésülni. fogakkal nagyon ritka. Hagyjuk 3-5 percig hasson és öblítsük le meleg vízzel. Gyermekektől távol tartandó! Szembe ne kerüljön. 5-35 °C közötti hőmérsékleten kell tartani.

Várt eredmények:
Már az első alkalmazástól, a haj sima és puha lesz, összecsavart vagy szétszórt szálak nélkül.

Összetevők:
Aqua, Quaternium-27, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Valeriana Officinalis Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Viscum Album Leaf Extract, Humulus Lupus Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, C I 13015, C I 15510 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Az alkalmazása ajánlatos minden haj típusú számára, különös módon a száraz és normális típusú haj számára. A terméket ne alkalmazza a hajszál gyökerére, hanem csak a hajszál hosszán. Alkalmazza minden mosás után, hetente legalább kétszer.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP