Kräuter "medve erő" reuma elleni gél BIO növényekkel

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
A Kräuter csoportból ez a legerősebb reuma elleni zselé, amelynek hatása gyors és nyugtató reumás, izom-és ízületi fájdalmak számára.

Egyéb hatások:
Lágyító, fertőtlenítő és perifériás keringésbe serkentő hatása van. A kontrollált biológiai környezetből származó borsmenta, eukaliptusz, ginzeng, szőlőlevél közötti különleges kombináció érvényre juttatja többszörös hatását, mint például: enyhíti az izomfájdalmakat, nyugtatja és csökkenti a gyulladásokat és serkenti a vérkeringést. Menta egy ismert növény a gyógyító tulajdonságai miatt, és az illatosító képessége miatt. Az összetevő kálium, kalcium és B vitamin növeli az izomtónust. Az eukaliptusz fontos orvosság ízületi gyulladás ellen, különösen amikor a a tünetek súlyosbítva vannak a hideg időjárás miatt. A ginzeng élénkíti az általános állapotot és energizáló hatása van, miközben a szőlőlevél kivonat segít a perifériális keringési zavarokban.

Használat:
A masszázs a helyet a problémákat. Szembe ne kerüljön. Törölje meg a kezét azonnal használat után. Gyermekektől távol tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten kell tartani.

Várt eredmények:
Az alkalmazása egy helyi felmelegítési, gyors izom lazítási és a vérkeringés növekedési erős hatást nyújt.

Összetevők:
Aqua, Alcohol denat., Propylene Glicol, Peg-40 Hydrogeneted Castor Oil , BIO Mentha Piperita Leaf Extract *, BIO Vinis Vinifera Leaf Extract *, BIO Eucalyptus Globulus Extract *, BIO Panax Ginseng Extract *, Aesculus Hippocasranum Extract , Chamomilla Recututa Extract , Mellissa Officinalis Extract , Achilea Milleflium Extract, Humulus Lupus Extract, Viscum Album Leaf Extract, Valeriana Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Extract, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carboner, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, C I 16255. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Nem ajánlatos az alkalmazása a terhes asszonyok által a terhesség első 4 hónapban, azután óvatossággal.

Nettó tömeg: 250 ml és 500 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP