Kräuter testápoló BIO hegyi arnikával

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A hegyi arnikát tartalmazó krémnek lágyító, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, gyógyító hatása van, elősegíti a perifériás keringést és összehúzó és véreltolulású hatása van.

Egyéb hatások:
A hegyi arnikából, olíva olajból eredő különleges kivonatok, amelyek kontrollált biológiai környezetből származnak, hátteret biztosítanak az izomlazításnak és helyreállítja az ütésektől (duzzanat, zúzódások, rándulások, ficamok) éríntett szöveteket. Segíti a bőrt, hogy visszanyerje természetes rugalmasságát, megadva neki egy bársonyos és egészséges megjelenést. Az arnika kivonat megakadályozza a fertőzés alakulását és serkenti a vérkeringést. Az éjszakai fény kivonata ajánlatos a bőrbetegségekben (ekcéma) és mint a bőr hidratálója, puhává és rugalmassá téve azt.


Használat:
Könnyű masszázs által a tiszta bőrre kell alkalmazni. Gyermekektől távol tartandó!

Várt eredmények:
A gyakori használata felgyorsítja a bőr regenerációs folyamatot. Megpuhít és hidratál már az első alkalmazástól.

Összetevők:
Aqua, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin, BIO Arnica Montana Flower Extract*,BIO Oenothera Biennis Oil*, BIO Persea Gratissima Oil*, Panthenol, Glucose, Parfum, Sodium Carbomer, Dimethicone, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, C I 13015, C I 15510. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A termék ajánlatos minden bőrtípus számára.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP