Kräuter testápoló krém BIO olíva olajjal

>> 2010. április 8., csütörtök

Előnyök:
A krém ideális a száraz és a nagyon száraz bőr számára, intenzíven megvédi a környezeti káros tényezőktől.

Egyéb hatások:
A különleges kivonatok, argan olaj és az olívaolaj, amelyek kontrollált biológiai környezetből származnak, segíti a bőr megújulását, és felgyorsítja a sebgyógyulást és az irritációkat megnyugtatja. A test számára való zsíros krém intenzíven hidratálja a száraz, lereped és levált bőrt. A napi alkalmazása által, a bőr síma, hajlékony és rugalmas lesz. Segíti a bőrt visszanyerni természetes rugalmasságát, megadva neki egy egészséges és bársonyos megjelenést. Az értékes argánolaj megakadályozza a kívül álló környezeti káros tényezők (hideg, a környezetszennyezés, az ultraibolya sugarak) által okozott korai öregedést. Nagyon gazdag E-vitaminban és szterolokban, amelyek kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Használat:
Könnyű masszázs által a tiszta bőrre kell alkalmazni. A mindennapi bőrápolási termék. Gyermekektől távol tartandó!

Várt eredmények: Az erős sűrítmény kellő módon megpuhítja és hidratálja a nagyon száraz bőrt már az első alkalmazástól, anélkül, hogy a bőrt olajossá hagyná.

Összetevők:
Aqua, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin,BIO Argania Spinosa Oil*, BIO Olea Europaea Fruit Oil*, Panthenol, Sodium Carbomer, Parfum, Dimethicone, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A termék ajánlatos a nagyon száraz bőrrű személyeknek.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare katalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP