Kräuter testápoló zselé 96%-os BIO Aloe Vera tartalommal

>> 2010. április 7., szerda

Előnyök:
Hidratálja és felgyorsítja a bőr természetes folyamat megújulását. Visszaállítja a bőr rugalmasságát, és ad egy bársonyos megjelenést.

Egyéb hatások:
A hegyi Arnika, kamilla virág és Citromfű virág magas szintű kivonatok miatt, amelyek kontrollált biológiai környezetből származnak, illetve az Aloe vera gél hatásara élénkíti és serkenti a bőr anyagcseréjét, megnyugtatja az irritált bőrt napozás után, visszaállítsa a természetes akadály védelmet és semlegesíti az UV sugarakat. Hipoallergén formula alkalmas minden bőrtípusra. Ajánlott a mindennapi használatra normál bőrnek. Az aloe vera kivonatok felgyorsítja a sérelmezett bőr regenerálási folyamatban.

Használat:
A tiszta bőrre kell alkalmazni könnyű masszázs által.
Várt eredmények:
A zselé alkalmazása rögtön csökkenti a bőrpirosságot és megreped izom okozta daganatokat és fájdalmakat, sérülések stb. A bőr rugalmassá és simává válik.
Összetevők:
Aloe Barbadensis Gel, Aqua, Glycerin, Sodium Carbomer, Arnica Montana Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Melissa Officinalis Extract*, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 19140, C I 42090 *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlatos a napi alkalmazásra a normális bőr típusú számára. Használható a napos, fizikai és enyhe kémiai égésekhez, bőrbetegségekhez, ekcémákhoz.

Nettó tömeg: 250 ml

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP