Life Impulse BIO táplálékkiegészítő C vitaminnal és kalciummal

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: A C-vitaminos táplálékkiegészítő erős oxidáló anyag, mely segít a legyengült szervezetnek a szabad gyökökkel vívott harcban. Segít a hűlés tüneteinek enyhítésében de súlyosabb betegségek esetében is.

Egyéb hatások:
Segít az immunrendszernek, hogy a szervezetet a szabad gyököktől és a daganatos sejtektől megvédje. Erősíti az imunrendszert az antitestek és az immunrendszer sejtjei, a fagociták és neutrofilek működésének stimulálásával. Hat a szív- és érrendszerre a zsírok elégetésének elősegítésével és a szövetek megvédésével a szabad gyökök által okozott rongálódásokkal szemben. Úgyszintén jótékony hatása van az idegrendszerre. 100%-osan természetes, színezőanyagok és mesterséges aromák nélküli összetételét a szervezet jól tűri. A hecserlikivonat mindenki számára jótékony hatásokat nyújt, de főleg a lábadozóknak.

Használat:
Napi egy kanál fogyasztható és kedvenc italával vagy gyümölcslevével keverhető. A termék fogyasztása 12 éven felüliek számára ajánlott.

Nettó tömeg: 237 ml

Várt eredmények:
A C-vitaminos táplálékkiegészítő visszaadja az energiát a lábadozási időszakokban és megemeli a szervezet védőképességét. A bőr szintjén megfigyelhető a bőr rugalmasságának javulása.

Összetevők:
C-Vitamin, citromból kivont Bioflavonoidok, Hecserli, Organikus nektár agave növényből, Kálcium, Barbadoszcseresznye, Rutin, Hesperidin.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő főleg fáradtság, erőtlenség, gyengeség, depressziós állapot, étvágytalanság, mérsékelt csontfájdalmak esetében vagy a dohányzók esetében ajánlott.
Származási hely: U.S.A.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher,


Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP