Life Impulse BIO táplálékkiegészítő Acai bogyó kivonattal

>> 2010. április 2., péntek


A Dynamic Healt laboratóriumokban alkotott Acai kivonatot tartalmazó Life Impulse BIO táplálékkiegészítő egy vitaminokban és ásványokban gazdag antioxidáns-koktél, amely védi az immunrendszert.

Nettó tömeg: 946 ml

Javaslatok: Mivel összetételében a legtöbb vitamin és táplálószer keveréket tartalmazza, az Acai kivonattal készített Life Impulse BIO táplálékkiegészítő ideális az immunrendszer erősítésére: segít az elme élességének javításában, a korai öregedés elkerülésében, az energiaszint növelésében, a szív egészségének megőrzésében, a koleszterinszint alacsonyan tartásában, a manopauzával társított tünetek csökkentésében, a sejtek helyreállításában, a szexuális funkciók javításában. Az acai gyümölcslé olyan táplálékkiegészítő, amely segít az eszményi egészség elnyerésében.
Az Amerikai Egyesült Államokban úgy említik, mint "a világ legjobb öregedéslassító élelmét". Amikro figyelembe vesszük, annak táplálkozási arculatát megállíthatjuk, hogy miért is mondják ezt róla: Az acai gyümölcsök a gyümölocsök azon kis részéhez tartoznak, amelyek tartalmazzák a C és E antioxidáns vitaminokat, ez azt jelenti, hogy segítik a bőrt a nap vagy a szennyeződés által okozott káros hatások elleni védelemben. Ráadásul, az acai gyümölcsök zsírsav képe hasonló az olajbogyó olajéval, mivel megtalálható benne 60 %-ban az oleic acid, mono-telített omega-9, 12 %-ban linoleic sav és poli-telített omega-6 sav. Az oleic sav ugyancsak segít a sejtek hártyáinak, növelve a bőr hajlékonyságát.

Összetevők:
C-Vitamin, Sűrített gránátalmalé, Sűrített málnalé, Sűrített áfonyalé, egész gyümölcsből készített acai gyümölcslé

Várt eredmények:
Az előirások szerint szedett, Acai kivonatot tartalmazó táplálékkiegészítő az imunrendszer megerősítéséhez, az arcbőr kinézetének javulásához, a szervezetből a toxinok eltávolításához, az energia fokozásához és a libidó tonus helyrehozásához vezet. Megfelelő diéta és sport mellett a kilogramm-fölösleg egészséges elvesztéséhez vezethet.

Származási ország: U.S.A.
Felhasználás: Az ajánlott adag napi 2 kanál 12 éven felülieknek.

Tanácsok és figyelmeztetés: A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését. Főleg a stresszes és túlterheléses időszakokban fogyasztandó.

Tanusítványok:




(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP