Life Impulse BIO táplálékkiegészítő korall kalciummal

>> 2010. április 2., péntek



Előnyök: A Korall Kálcium folyékony formula mikronizált, könnyen lenyelhető, a szervezet által könnyen felszívódó és feldolgozható annak érdekében, hogy alkalikus PH és jó egészségi közérzet megőrzését elősegítse.

Egyéb hatások:
A mindennapi stressz, ideértve a környezet szennyezettségét, a helytelen étrendet, a mozgás hiányát és a felgyült feszültséget, megnövelhetik a savasságot, ekképpen felborítva a PH egyensúlyát és csökkentve a test természetes védőerejét. Segíthet a káros savak semlegesítésében, a természetes, alkalikus PH beállításában és a fogak és a csontok megerősítésében. A lényeges vitaminok és ásványok megfelelő bevitele ugyancsak elősegítheti és megőrízheti a jó egészségi állapotot.

Várt eredmények: Elősegíti a haj és a körmök növekedését, a fogak pedig erősebbek lesznek. Csökken a túlérzékenység és a fejfájások.

Nettó tömeg: 946 ml

Összetevők: Korall Kálcium komplexum, Magnézium, C-Vitamin, E-Vitamin, Cink, Mangán, Réz, Bór, A-Vitamin, Szelénium, Kálium, D3-Vitamin, Oligo ásványok keveréke, Korallból kivont egyéb anyagok

Származási hely: U.S.A.

Felhasználás: Felnőttek - napi két kanál, lehetőleg reggel; 12 éven felüli gyerekek: napi egy kanál vagy a szakorvos előírása szerint; cukorbetegek: a termék fogyasztása előtt ajánlott egy szakorvoshoz fordulni.

Tanácsok és figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő fogyasztása főleg a sportolók és a fokozott fizikai tevékenységet végző személyek esetében ajánlott.

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP