Life Impulse BIO táplálékkiegészítő vitaminokkal gyermekek számára (multivitamin készítmény)

>> 2010. április 2., péntek



A gyerekeknek készített Life Impulse BIO vitaminos táplálékkiegészítő egyedülálló összetételű, 100 %-ban természetes, és kiegészíti a táplálkozás vitamin- és ásványszükségletét annak érdekében, hogy a gyerekek harmonikusan és egészségesen nőjenek fel.

Nettó tömeg: 237 ml

Javaslatok: Könnyen felszívódó, nagyon erős és ugyanakkor a gyomorral gyengéden bánó, folyékony formájú termék, amely nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványokat biztosít a szervezet számára. Az A-vitamin növeli a porcok, nyálkahártyák és a bőr fertőzésekkel szembeni ellenállóképességét, segít a látás alkalmazkodásában, a csontváz és a fogzománc normális fejlődésében. A szervezetben a D-vitamin jelenléte jóvékony hatással van a fogak súlyos szuvasodása ellen, és megelőz bizonyos idegzavarok, általános gyengeségek megjelenését, mint például bizonyos fertőző betegségekkel szembeni érzékenységet. Nem tartalmaz kukorica keményítőt, búzás, élesztőt, szójatejet, szükségtelen anyagokat, kötőanyagokat, mesterséges színezőanyagokat és aromákat sem. Ezen felséges ásványi, folyékony, összetört gyümölcs aromájú táplálékkiegészítő rendkívüli módon a 12 év alatti gyerekeknek volt megalkotva, akik teste folyamatos változásokon megy keresztül. Egyedülálló formula, melyet extra kálcium erősít

Származási ország: U.S.A.
Felhasználás: Az ajánlott adag egy kiskanál 2 és 4 év közötti gyerekeknek, és napi két kiskanál a 4 éven felülieknek. Bármilyen itallal és élelmiszerrel keverhető. A termék mindennapi fogyasztásra ajánlott.
Várt eredmények: A táplálékkiegészítő fogyasztása segít a csontok megfelelő fejlődésében és az imunrendszer megerősítésében, a picik szervezete ellenállóbb lesz a légúti vagy emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben. Úgyszintén megfigyelhető az alvás minőségének javulása.
Tanácsok és figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő főleg akkor fogyasztandó mikor megfigyelhetjük a légúti és emésztőrendszeri fertőzésekkel szemben az ellenállóképesség csökkenését, a növés csökkenését vagy vérszegénységet. A termék nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos közbelépését.
Összetevők:
Barnarizs szirup, A-Vitamin, C-Vitamin, D-Vitamin, E-Vitamin, Thiamin(B1), B6-Vitamin, B12-Vitamin, Kálcium, Phosphorus, Magnézium, Cink, Selenium, Coopper, Manganese

Tanusítványok: Vegetarian, Kosher

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP